Zvezde će raditi za njih: Čudo i sreća prate ova 2 znaka horoskopa do kraja godine

9

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkriva dva horoskopska znaka koja će u drugoj polovini oktobra, te u novembru i decembru imati najpovoljniji period 2023. godine.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose.

Rak

Od oktobra ih očekuje period promena. Moguće je da će se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne treba da gledaju kao na kaznu, već kao na priliku!

Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspeh. Svaki naporan rad biće nagrađen.

Do kraja oktobra mogu dobiti i unapređenje ili povećanje plate. U svakom slučaju, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti.

Ribe

Ribama se, pak, smeši sreća na ljubavnom planu! Ako ste slobodni, u narednom periodu čeka vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmeh na lice.

Ovo poznanstvo će se najverovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam doneti veliku sreću. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprediti i imaće više poverenja i razumevanja sa partnerom, prenosi Luftika.

Pratite Balkanio i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.