Zorica Marković otkrila razlog svog izostanka iz “Elite” i bez ustručavanja kritikovala Janjuša

0

Još jedno izdanje emisije “Ami G Šou” je pred nama, a veliki broj aktuelnih zvezda će se okupiti i popričati na sve goruće teme.

Pored Edite Aradinović, Dragana Kojića Kebe, Nataše Aksentijević i Peđe Jovanovića, tu je bila i Zorica Marković koja je uvek oštroumna, britkog jezika i ne libi se da istinu izgovori na sav glas, naročito ako se komentariše rijaliti “Elita”. Upravo o pomenutom, pričala je za kamere portala SrbijaDanas.

Zorica Marković, nakon dužeg vremena ste van rijalitija. Da li ćemo imati priliku da Vas vidimo u “Eliti”?

– Ovog puta je izostao poziv. Hvala im što su me poštedeli ovog puta, jer imam dosta posla, ali ukoliko me budu pozvali, ja produkciji Pinka ne umem da kažem “Ne”. Ja pratim kada sam u prilici, mogu reći da me već 30% ljudi nervira. Recimo Janjuš me malo nervira, sve su mu iste fore, sve radi namerno. Opasno me nervira jer na silu želi da bude duhovit. Nije mi smešno ni to što se “sprda” sa Urošem. O Kačavendi ne želim ni da govorim, kao ni o Skraćenom.

Kako Vam se čini Aneli Ahmić i čitava ta priča o ljubavnom trouglu?

– Jaoj, nemoj molim te. Ta devojka je nešto pogubljena… Ona i Stanija su iste. Evo baš juče sam jela svinjsku glavu, bila je onako pozamašna, vepar… Uzela sam malo uši, jezik sam ostavila za karj.

srbija danas