(VIDEO) Alema prevaren fatalnom devojkom za 10.000 dolara: “Uzela mi je pare i otišla za Sarajevo”

3

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Alem Hidić koji je rodom iz Novog Travnika a godinama živi u Americi. Za naš portal ispričao je svoju životnu priču te kako ga je prevarila fatalna Sarajka, uzela mu pare i otišla.

Pokušao je više puta stupiti u kontakt s njom, njenim roditeljima ali uzalud.

“Ja sam Alem Hidić, rodom sam iz Novog Travnika a 25 godina živim u Americi. Bio sam u dugoj vezi sa svojoj bivšom curom Sabinom. Ona je inače iz Busovače a sada trenutno živi u Sarajevu i ima 33. godine.

Mi smo se upoznali preko Instagrama i bili smo 2,5 godine u vezi. Ja sam dolazio na odmor kod nje u Bosnu. Mi smo se sve ozbiljno dogovorili, ja sam joj poslao i papire da dođe u Ameriku. Počeo sam joj to sređivati. Ali ona je mene na kraju samo iskoristila.

Prevarila me je za 10.000 dolara.

Ja sam joj pomagao jer je uvijek kukala. Uvijek je nešto izmišljala, ili je pokvareno auto, izgubila je posao, bolesna je. Ma uvijek nešto. Ja sam njoj slao pare i sve čak sam joj i posudio pare i sve sam očekivao da će ovdje doći. Obećala mi je to.

Na sreću imam familiju i prijatelje u Busovači i saznao sam istinu o njoj. Ona kada je bila blizu dolaska meni u Ameriku, ona se sa mnom posvađala i mene okrivila da se ja dopisujem sa drugim djevojkama. Da sam ja kriv a da je ona u pravu. Htjela je da se izvuče na neki način.

2 godine me je lagala. Nije mi rekla da ima sina. Ona je meni govorila da joj je to mlađi brat od 15 godina. Njen suprug je poginuo. Pobjegla je i od roditelja, otišla je za Sarajevo.

Želim da upozorite ljude, da sa njima nemate nikakve poslove. To je mafija.

Cijelu ispovijet Alema Hidića pogledajte ovdje.