U kojim znakovima se rađaju najgore supruge: Blago kući koju zaobiđu

0

Neke žene su rođene za brak, a neke od burme bježe kao Julija Roberts u „Odbjegloj nevjesti“. Iako se nekako i odluče da se zavjetuju na vječnu ljubav, njihovim partnerima neće biti lako. Evom u kojim znakovima se najčešće rađaju takve dame:

Vodolija
Impulsivne, jer dosadu ne podnose. Ako imaju osjećaj da su zapele u kolotečini, odmah će nešto preduzeti. Ako želite da oženite ženu Vodoliju, morate da pazite da vaša veza ne stagnira ili će vas ona odmah ostaviti. Osim toga, žene Vodolije su vrlo pametne i žele da im partner parira. Dakle, ako možete da držite korak s njihovim uzbuđenjem i inteligencijom, Vodolije su pravi izbor za vas, piše Krstarica.

Blizanci
Žene Blizanci su lukave. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju možete poželjeti, s riječima punim ljubavi i brižnim djelima, a u sljedećem će se potpuno predomisliti, u djeliću sekunde. Ako želite da oženite djevojku u znaku Blizanca, morate znati da postoje dvije njene strane s kojima ćete morati da živite. Lako je živjeti s privrženom i ljubavnom stranom, ali šta kada druga strana dođe na red?

Djevica
Djevice su organizovane i misle da tačno znaju što je pogrešno, a što ispravno. Da biste mogli da živite sa ženom Djevicom, moraćete da prihvatite činjenicu da će sve biti po njenom.

Strijelac
Ako želite da budete zbunjeni cijelog života, oženite ženu Strijelca. Ove žene su vrlo strastvene i ne mogu dugo da ostanu na jednom mjestu, jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osjete da ih sputavaju, pobjeći će i nikada se više neće vratiti. Prihvatite ih onakvima kakve jesu i nikada ne pokušavajte da ih ukrotite jer vam to neće poći za rukom. Žene Strijelci žele slobodu više od obaveza i to niko ne može promijeniti. (Balkino.com)

.