‘TUŽILA ME JE’ – Ivan Marinković otkrio da će se sa Anom Ćurčić obračunati na sudu, pa opleo po njoj: BILA JE HEROJKA NACIJE, ALI JOJ SE PRIČA BRZO RASPALA! (VIDEO)

0
U toku je emisija “Pitanja novinara” u kojoj će pripadnici sedme sile postavljati pitanja učesnicima Elite.

Pre same emisije voditeljka Dušica Jakovljević, ugostila je Ivana Marinkovića koji će večeras dati svoj sud na sve aktuelne teme.

Ja sa Anom imam za sedam dana suđenje i ovo je prvo suđenje na koje ću pozvati novinare. Ona me je tužila što sam joj u emisiji rekao ma*š tamo, narkomanko i klošarko. To se desilo na izlasku iz studiaja gde me je ona prva nazvala tako pa sam joj samo odgovorio. Jedva čekam to suđenje -rekao je Ivan.

Najmanje se iz cele priče oglašava Zvezdan a ne smemo da zaboravimo i Zorice Marković, kao i skandalozne audio pozive Ane Ćurčić ovoj produkciji. Ona je bila takoreći heroj nacije kada je ulazila ali joj se priča brzo raspala -rekao je Ivan.

I prethodnih godina smo videli koliko je ovaj projekat napredovao a pojedini učesnici ga smatraku kao šalu i zabavu i ništa se ne može sakriti kako od nas tako i od fanova koji sve to prate i sve se razotkrije -rekao je Darko.

Ja ću da se pozovem na ovo što Lakić priča i ja nisam došao ovde da protraćim svoje vreme već zato što me je prozvao. narod glup nije i ja slagao nisam. Vendi, moja bliska prijateljica, mi je rekla da je on možda i izmislio tu priču ali ja kada uzmem sve u obzir mislim da je on bio sa njom. Dobro je iskoristio momenat jer se o njoj i dalje priča i aktuelna je -rekao je Ivan.

pink.rs