Tri Znaka Zodijaka koji su majstori u kući i uvek imaju najbolji alat

11

Ovan osvaja strašću, ali razočarava sebičlukom, dok su Blizanci veoma kreativni i skloni nevjerstvu… Pa, ko je onda najbolji?

Ovan
Njegova snažna ličnost ima magnetičnu privlačnost, a zbog njihove konstantne želje za kontrolom oni se odlično ljube. Nestrpljivi su i često sebični u seksu. Ipak, ako ih “spopadnete” dok su najstrastveniji – odlično ćete se provesti! Da biste zaveli Ovna, potrebno je da ne budete stidljivi, budete spontnani i inteligentni.

Bik
Najmuževniji od svih znakova, ima ogroman seksualni apetit. On je možda i najbolji ljubavnik u zodijaku. Potrebno im je mnogo dodira, ali bez žurbe. Za njih je dobar seks kao dobra hrana – potrebno je posvetiti mu dosta vremena da bi u njemu uživali.

Blizanci
Ako volite inteligentne ljude, najbolji ljubavnik za vas bi mogao biti Blizanac. Uz to, kako biste ga zaveli morate biti lukavi i domišljati. Oni su majstori flerta i mogu da vas obore s nogu jednim dodirom. Kreativni su ljubavnici, sa njima vam nikada neće biti dosadno. Ali, pazite da i vi njemu ne dosadite…

Rak
Najemotivniji od svih znakova, potreban im je mek dodir, duboka emotivna povezanost i posvećen i nježan partner. Oni su nježni ljubavnici, ali ako izdate njihove povjerenje, osvetiće vam se sigurno. Vole kad se drugi brinu o njima.

Lav
Po mnogima najbolji ljubavnik horoskopa. Konstantno gore plamenom strasti i veoma su samopouzdani i potentni u seksu. Svojim partnerkama daruju poklone, a da biste ih zaveli jednostavno je potrebno da im konstantno poklanjate pažnju…

Djevica
Nijedan vas drugi ljubavnik neće toliko voljeti kao Devica. Izgledaju staloženo i kul, ali su ispod površine enormno senzualni. Ipak, nisu baš idealni za svakoga, jer često prelaze granicu opsjednutosti i perfekcionizma, što zna da bude naporno…

Vaga
Kao osoba koja voli da ugađa ljudima, Vaga je pažljiv i privržen ljubavnik. Puni su sentimentalnih težnji, pa budite oprezni i pokušajte da im ispunite fantazije. Prirodno su skloni flertu, a vole i da eksperimentišu u krevetu. Zavedite ih romansom.

Škorpija
Škorpija je bez sumnje najseksualniji od svih znakova Zodijaka, pa sasvim opravdano polaže pravo na titulu najboljeg ljubavnika. Često Škorpije manipulišu drugima kako bi došli do seksa. Njihova neodoljiva ličnost čini ih fascinantnim, ali opasnim ljubavnicima.

Strijelac
Razigran i djetinjastm Strijelac je kao ljubavnik dosta krertivan. Ostaju mladi u srcu, otvorenog uma prema eksperimentisanju u seksu. Njihova “podijeljena” ličnost znači i da mogu biti krajnje strastveni, ali i hladni.

Jarac
Jarac je rezervisaniji i mora biti duboko zaljubljen kako bi uzeo u obzir seks. Nisu ni otvoreni ni avanturistični, spori su i vjerni do kraja. Kako biste zaveli Jarca, potrebno je da se dobro pomučite i napredujete korak po korak.

Vodolija
Ovaj znak vas voli zbog vašeg tijela, i nije ga briga da li nakon seksa slijedi veza ili ne. Oni imaju divlju seksualnu energiju, a njihova buntovnička priroda čini ih možda i najboljim ljubavnikom Zodijaka…

Ribe
Nude fizičku vezu punu ljubavi i zadovoljstva. Izuzetno su opušteni i samo žele da imaju pouzdanog i srećnog partnera. Kad nađu takvu osobu, rado imaju seks, posebno onaj “za pomirenje”. Da biste ih zaveli morate biti agresivni, kao kontrast njihovoj lijenosti. (Balkino.com)