TREBA da se zahvali Ani”: Stefan Karić pored Kačavende potkačio i Bebicu kao “odvratnu izdajicu

10

Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija “Zadruga” i potencijalni učesnik “Elite” se za Pink.rs osvrnuo na učešće svojih možda budućih cimera – Marka Janjuševića Janjuša, Milene Kačavende i mnogih drugih.

– Izdvojila mi se Kačavenda, stari zadrugari, Matora, koja mi je ove godine jako dobra, a ušla je sa ženom, verovatno joj je teže sve to. Dobija razne kritike, osude, ali mislim da se dobro drži. Tu je Janjuš, sa njim mali Uroš, Aneli… Oni su mi najinteresantniji – počinje priču Stefan, koji samo reči hvale ima za Janjuša, međutim, priznaje da mu odnos sa Aneli Ahmić liči na onaj s Majom Marinković – rekao je Karić.

Kačavendu je zapazio, ali mu se ne dopada.

– Nije mi se svidela na prvu loptu, iskreno, cela ta priča. Ona osuđuje svoju prijateljicu i Zvezdana zarad nekih njihovih problema, ulazi u “Elitu” i isto to radi, izdaje je. Sve mi je to užasno. Non-stop naglašavanje:”Ana ovo, Ana ono, obukla sam se ovako, zbog toga i toga”, čemu to? Treba da se zahvali Ani Ćurčić, da izljubi Zvezdana. Da njih nije bilo… Previše mi mafija, to ne volim kod žena, iskreno – bio je iskren Stefan.

Nenad Macanović Bebica je, nakon što je prekinuo kontakt i zaratio sa Kulićima, pokazao potpuno drugačije ponašanje i lice u “Eliti” i u šoku ostavio gledaoce i stare cimere, koji su već živeli sa njim.

– Shvatili smo da ljudi tamo mogu da provode mnogo vremena, a da ne pokažu svoje pravo lice, znači da to nema veze sa vremenskim periodom koji provedemo unutra. On je sada pokazao ko je i šta je, da je velika izdajica, smrad običan. Iznosi prljav veš iz kuće gde je živeo, jeo, to mi je katastrofa. Odjednom je počeo da proziva druge ljude, ponižava ih komentarisanjem, to mi je užasno, odvratan je lik. Loš je, ljigavština – prokomentarisao je Karić svog rijaliti “kolegu” za kraj.

srbija danas