TOP 10 gradova Evrope koje ove zime možete posetiti sa ograničenim budžetom

0

Zimska putovanja za koja vam ne treba puno novca, a ostaviće nezaboravne uspomene.

Nedavno smo vam predstavili najjezivija mesta u Evropi, a sad je veb stranica DiscoverCars.com objavila svoju godišnju rang listu najboljih (cenovno prihvatljivih) destinacija za zimski odmor u Evropi. Krakov je treću godinu zaredom na vrhu.

Stari grad u Krakovu prepun je podrumskih barova gde možete da se zabavite, a tu je i mnogo fascinantne istorije Istočne Evrope za istraživanje.

Prema istraživanju, Krakov ima izuzetno niske cene najama automobila i hotela, kao i neverovatnih 665 restorana po razumnim cenama. Cena jednog piva će vas koštati oko 2,25 evra.

Prag je druga najbolja evropska zimska destinacija, tek neznatno iza Krakova sa ocenom 37 od 50 (Krakov je postigao 38). Glavni grad Češke može da se pohvali sa neverovatnih 1.206 jeftinih mesta za jelo, a takođe ima dobre ocene za jeftin smeštaj i letove, piše Pixabay. Ovaj grad se našao i na listi TOP 5 destinacija idealnih za jesenja putovanja.

Na trećem mestu je Brisel, koji je visoko rangiran zahvaljujući obilju besplatnih atrakcija u ponudi, uključujući i zadivljujući Grand Place.

Lista najboljih gradova za zimska putovanja u Evropi koje možete posetiti i s ograničenim budžetom:

  1. Krakov, Poljska
  2. Prag, Češka
  3. Brisel, Belgija
  4. Pariz, Francuska
  5. Budimpešta, Mađarska
  6. Tallin, Estonija
  7. Berlin, Nemačka
  8. Amsterdam, Holandija
  9. Beč, Austrija
  10. Kopenhagen, Danska

Izvor: Klix.ba