Pretužni zbog smrti sina, a onda se on iznenada javio živ!

1

Majka koja je verovala da oplakuje ubijenog sina u La Entradi u Hondurasu bila je šokirana kad ju je pozvao tokom bdenja koje je organizovano za njega. Porodica je verovala da je

Osman Adonay Urbin (17) brutalno ubijen.

Telo tinejdžera pronađeno je 15. oktobra u rodnom gradu. Lice mu je bilo unakaženo višestrukim prostrelnim ranama glave, a porodica ga je identifikovala na osnovu ožiljka od opekotine na ruci. Policija je potom predala telo porodici koja je htela da održi bdenje u svojoj kući.

Tada se događa nezamislivo! Tokom bdenja Urbina, koji je trebalo da bude u sanduku, pozvao je majku Vilmu Fuentes putem videa poziva.

Ispostavilo se da je tinejdžer napustio državu tri nedelje ranije i pokušao da ode u SAD. Navodno je nazvao svoju majku s gvatemalsko-meksičke granice i rekao:

“Ovde sam na granici! Živ sam. Nisam mrtav.”

Nakon toga pozvali su policiju kako bi razjasnili situaciju. Ispostavilo se kako telo pripada nestalom Džiniju Sarmijentu (15). Obaveštena je dečakova porodica koja je potvrdila da je to njihov sin piše fenix magazin

“Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali telo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku”, rekla je Fuentes.

Koliko god priča i patnja za porodice Jimmyja Sarmienta bila teška, Omanova porodica i prijatelji jednostavno su odahnuli zbog ove zabune.

Izvor: Zanimljivostidana.com