Pobogu, ovo je DEGUTANTNO: Zadrugarka izložila intimne delove tela, uzrok sveopšte osude

0

Sinoć su se u “Eliti” održale nominacije, a učesnici ovog rijalitija dobili su priliku da biraju između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, potrčaka Nenada Macanovića Bebice.

Reč je u jednom trenutku dobio Lepi Mića, koji je priznao koliko je razočaran u takmičarke, a posebno je iskritikovao Anđelu.

– Ova nominacija je interesantna, jer njih dve potiču iz mesta na koja sam ja ponosan, Orašac i Aranđelovac. Prema Anđeli sam bio kao otac, šta god da je trebalo, bio sam tu za nju. Ona je meni vratila to na najbezobrazniji način, vodila je Slađine bitke i sada je došla da je svi gledaju kroz Slađu, da je njen potrčko, njena dvojnica i da izađe na binu na “Elitoviziji” i pokaže ono što je pokazala. Devojka koja se bavi animacijom dece, pokaže pi**u na bini, to je lakrdija! Draga Anđela, javni život je mnogo zaje**n… Mislim da ništa nisi pokazala, pokazala si jedno poltronstvo i da si drčna. Nije odgovor da se uđe u neku svađu, nego da svojim odnosom prema okruženju da pokažeš da dolaziš iz čestite porodice – pričao je Mića, te je nastavio:

– Ako ti je majka rekla da su ovde aždaje, treba da budeš aždaja koja će sve da ih pojede, a tebe je aždaja pojela. Ti si najgora, sine! Tebe ovde vežu za dva dana za najpodlije psovke koje si rekla Aneli i Janjušu, je l’ to radi devojka koja se bavi animacijom dece?! Ona upravo pokazuje koliko je izgubila osećaj za realnošću… Ona je neko ko pokazuje pi**u na bini, a vaspitava decu, kao: “Ringe, ringe, raja…”, a ovamo pi**u pokazuje. Ti imaš glavu lisice, lisica je inteligentna, a ti si loša kopija lisice! Neću dalje da te diram, bilo bi ti jako bolno, ovo ti je jedna vaspitna mera. Da bi Slađi pop**ila ku**c, rekla meni: “Šta imaš protiv Slađe?” – rekao je Mića o Anđeli istakavši da je nekoliko degutantnih stvari sebi dozvolila.

srbija danas