Ova 3 horoskopska znaka uživaju u solo životu i slobodi

6

Među znakovima Zodijaka postoje oni horoskopski znakovi koji vole samoću. Za njih veza nije prioritet. Više od emotivnog odnosa cene sopstvenu slobodu.

Devica

Niko nema tako visoke standarde kao Devica: savršenstvo ili neuspeh. Ovaj praktični zemljani znak brine o samoodržanju, pa čini sve što može da zaštiti svoju energiju, čak i ako to znači odustajanje od veze.

Device su često usamljene jer se plaše da će izgubiti svoju individualnost rastvaranjem u partnerstvu. Duboko u sebi, radije bi bile same nego sa pogrešnim partnerom.

Strelac

Strelcu su uvek potrebne nove emocije i avanture – bez njih on pada u melanholiju i gubi svako interesovanje za život. Osim toga, perspektiva nečeg dugoročnog, praćenog ozbiljnim obavezama, često zastrašuje ovaj horoskopski znak.

Strelac je slobodan duh i uvek gleda u daljinu. Ostanak na jednom mestu predugo je protivno njegovoj životnoj filozofiji, a to je pronalaženje partnera koji ga neće staviti u granice i podržati njegovu želju da uvek ide napred.

Vodolija

Nezavisnost Vodolije je za nju izuzetno dragocena. Ponosi se time što može sama da postigne visine, ne oslanjajući se na spoljne faktore i druge ljude. Poznati su po svom avanturističkom duhu, piše Alo.

Vodolije često prkose svim ograničenjima i stereotipima koji postoje u društvu, uključujući i ljubavna pitanja. S obzirom na to da je ludi Uran njihova vladajuća planeta, izuzetno je teško predvideti postupke ovog znaka.

I biće još teže zatvoriti ih u neku vrstu okvira. Njihov vazdušni element zahteva nešto intelektualno, a opet lagano.