Otac Jovan: Pomaganje u nevolji, uklanjanje crne magije, vraćanje zla neprijateljima

0

Molio sam Boga da dan što duže traje. Jer, s prvim mrakom kretale su moje nevolje, Zlo, sam đavo me obuzeo kada bi sunce zašlo. Više nisam znao kako da se ponašam, niti šta da radim.

Zapravo, nisam znao ni ko sam. Moje tijelo je postajalo nečiji sluga. Nisam vladao sobom. A sve je to počelo zbog obične ludorije.
Sjedio sam jedno veče sa prijateljima i pristao na njihove prozivke. Govorili su kako ne smijem provesti sat vremena na groblju, poslije ponoći. Želio sam ispasti mangup. Opkladili smo se da smijem. Čak sam sebi ponio i piće da imam čime vrijeme prekratiti.

Ponoć je polako otkucavala kada sam krenuo prema groblju. I prijatelji su krenuli samnom. Kraće vrijeme su ostali, a potom su otišli kako bi ispitali moju hrabrost. Otišli su do auta koje je bilo u blizini i čekali su me tu.

Taj sat mi se baš nekako odužio. Hodao sam malo oko mezara, tiho pjevušio… Znao sam da je grijeh to što radim, ali eto, htio sam dokazati nešto, a ni sam sada ne znam šta. Poslije četrdesetak minuta počela me hvatati neka hladnoća. Trnci u mi prolazili tijelom.

Poslije smijeha uslijedilo je zmijsko siktanje. Da me je bogdom tada izdala hrabrost, pa da sam pobjegao. Ali, nisam. Pomislio sam kako se to moji prijatelji šale.

Čekali su me. Kada su me vidjeli počeli su da se smiju. Tada sam sto posto bio uvjeren da su oni bili na groblju i zezali me tako da im o tome ništa nisam ni govorio. Insistirao sam samo na teško zarađenom kešu… Problemi će nastupiti tek poslije.

Prošlo je bilo tačno mjesec dana od moje ludorije kada me usred noći probudio isti onaj smijeh koji sam čuo to veče na groblju. Prenuo sam se i gotovo bez daha osluškivao. Potom su se začuli i koraci po kući.

Onako bunovan, malo sam se prepao ali sam pomislio da su to sigurno otac ili brat nešto ustali. Izašao sam iz sobe. Nije bilo nikoga a koraci su se i dalje čuli. Isto kao i smijeh, opet sam osjetio kako mi tijelom prolaze trnci i kao da odnekle puše hladan vjetar.
Zdravim razumom sebe sam tješio kako umišljam i ponašam se kao dijete. Vjerovatno mi se pričinjava zbog svih događaja s grobljas. Međutim, panika i strah su me obuzeli kada mi se to počelo događati iz noći u noć. Bivalo je sve gore i gore. Tihi smijeh su smijenili glasni zvukovi, kao nekakva nerazumljiva galama.

Kako je vrijeme prolazilo, postajalo je sve teže i nesnošljivije. Ponekad bih čuo kao da neko kopa zemlju, lomi grane a zatim plač koji je bio zastrašujući.

Kupio sam sebi tablete za spavanje. Uzimao sam ih po četiri – pet ali nije ništa pomagalo. Ponekad bih imao osjećaj kako me neko uhvati za ruku ili rame, a nekada kao da sam okovan ledom. Toliko bi me uhvatila groznica i bilo mi je hladno.

Gubio sam razum i govorio sebi da sam učinio grijeh na groblju i da sada moram ispaštati. Proklinjao sam tu noć i glupu opkladu, jer sam znao da sve ovo ima veze sa tim.

Odlučio sam potražiti pomoć od duhovnih iscjelitelja, parapsihologa, vidovnjaka…; bilo koga ko bi mi mogao pomoći.

Obilazeći tako razna mjesta i ljude, koji su samo produžavali moju agoniju, sudbinski sam stupio u kontakt sa Vidovitom Rabijom. Ona me je sledila riječima:

„Sine, ti si upao u šejtansko (đavolje) kolo, Ograisao si u gluho doba noći. Ali, uz Božiju pomoć oslobodićemo te tvojih muka“ – govorila je Rabija.

A onda su krenuli duhovni tretmani, dobio sam učenu odu, hamajlije. Morao sam otići i na groblje da se pomolim na svoj način za duše pokojnika, koje sam uznemiravao.

Nije bilo lako ni prolaziti kroz te tretmane. Bila je to velika borba, naročito na početku, kada bi Rabija započinjala tretmane. Mene je obljevao znoj, hvatala me drhtavica, gubio sam svijest…. Ali, vremenom sve sam se bolje osjećao.

Sada kada je sve iza mene, uz pomoć Vidovite Rabije, poštujem i cijenim sveta mjesta i groblčja. Pogled mi je sada drugačiji. Sa poštovanjem sve to posmatram.

Iako nema tih riječi kojima bih se mogao odužiti Rabiji, ipak ću pokušati na ovaj način svojom pričom i iskustvom. Jer da nije bilo Rabije, ko zna kako bih okončao zvog svog „junaštva“. Vjerovatno u ludnici.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Balkino.com/MARKETING)