Njegoš iskren: Žene me prate kad me vide u luksuznom automobilu, a kad saznaju da prodajem paprike, izbegavaju “seljaka”

13

Njegoš Stojadinović (42) iz okoline Prijepolja je vrijedan čovjek, dobro zarađuje, ali ga djevojke neće zbog titule “kralja paprika”. Bavi se proizvodnjom paprike i kupusa, a djevojke su zainteresovane sve dok ne vide sliku sa njive.

Kako pojašnjava Njegoš, kada na Fejsbuk stavi fotografiju povrća kojim se diči, ne dobije nijedan lajk od žena, pa čak ni od svoje rođene sestre, jer kako kažu, to im je sramotno. Sa druge strane, kada postavi fotografiju iz “bentlija” lajkovi pršte. Ipak, Njegoš ne želi djevojku kojoj su bitne samo materijalne stvari, a čini se da mu se svaka ljubav završila baš iz tog razloga.

„Sve se izmijenilo. Ona mene neće jer radim po njivama, bez obzira na to što zaradim 10 puta više od nekih. Ona hoće onog iz opštine ili iz suda. Nije problem izgled, samo je bitno da radi drugi posao i vozi dobar auto. Hoće policajca, neće seljaka.

Ja stavim sliku sa paprikama, moja rođena sestra neće da lajkuje. Njima je to glupo i ružno, a kad stavim sliku iz drugovog “bentlija” odmah lajkuju. Mi smo proizvođači isto ljudi i to neko mora da radi.

Ja nisam jedini momak ovdje, ima dosta vrijednih i dobrih momaka i isto prolaze. Čak i ne živim na selu, ja sam u prigradskom naselju, Aco Pejović mi je komšija. Tu nema priče. Pošaljem joj poruku, ona neće da odgovori. To je mali grad, pričaju kako im ne treba seljak. Nisam ja ni ružan ni lud, ali ona u glavi ima kakvog će tipa i to je to. Kad me vidi sa motikom, ona to ne želi – priča ovaj Prijepoljac.

Pojašnjava nam da se nekoliko puta desilo da je blizu ženidbe i da misli da je pronašao dkevojku svog života. Ipak, svaki put se izjalovilo. Njegoš je za svoju bivšu ljubav vjerovao da je “ta”, sve dok nije počela da mu traži novac.

„Prošle godine upoznao sam jednu bila je okej normalna, došla kod mene, kuhala i spremala. Prošlo je par dana, a ona mi je tražila pare i to 1.000 eura jer treba njenima. Takvih djevojaka ima koliko god hoćeš. Sve je to interes. Svaka bude tu par dana i onda traži za haljinu, kredit… Samo pare. Što bih ja radio za drugog? Svaka gleda koji auto voziš, koji telefon imaš, sat, parfem, to je sad suština života. Sve se izopačilo – objašnjava nam.

Kako dodaje, iako radi težak posao on uvijek ima vremena za odmor i uživanje. Ponekad, Njegoš ustaje i u 4 ujutru kako bi obavio sve što je potrebno, ali zato dobro i zaradi.

„Ja ustajem u 6 ujutru i onda razvozim po prodavnicama papriku i kupus, a posloke pored magistrale prodajem. Mi se time bavimo porodično i imamo još dva radnika. U toku sezone imam i više radnika. Nekada ustajem i u 4 ujutru, kad upekne Božja zvijezda moram da poranim. Zaradi se kao u nekoj dobroj firmi. Više od 1.000 do 1.500 eura čisto.

Ja imam vremena, obavim to što imam, odem na liturgiju u crkvu, a onda odem do Zlatibora ili negdje da odmaram. Za more nemam vremena.- kaže on.

Jedino što traži od svoje buduće žene je da bude normalna i da želi porodicu s njim. Ipak, ne može da obeća da će uvijek imati vremena za putovanja, jer mu to priroda posla ne dozvoljava.

„Ja želim ženu koja je normalna i želi porodicu, koja će da radi kućne poslove. Dešava se da sam usred sezone, a ona hoće na more, na putovanje… To tako ne mogu. Hoću da stvorim nešto u životu, kupim stan. Nijedan dan mi ne prođe uzalud. Meni je trenutno telefon blokiran od poruka djevojaka, ali sve imaju decu i razvedene su – napominje Njegoš.

Iako kaže da u ljubavi nema sreće, naš sagovornik u nju ne prestaje da vjeruje. Nada se da još uvijek ima djevojaka kojima su bitne prave, tradicionalne vrijednosti, a teži ka tome da sa svojom budućom ženom ima isti životni cilj.

„Prava ljubav je kada imate isti cilj. Da stvarate porodicu, radite i borite se da nešto stvorite. Žena treba da pomaže oko kućnih poslova, a ja da radim svoj posao – zaključuje Njegoš. (Balkino.com)