Milenina krađa novca od Anainih fanova: Ćurčićeva ima dokaze, blizak izvor otkrio da sledi konačno uništenje

0

Bivše drugarice i navodne kume Ana Ćurčić i Milena Kačavenda okončale su višedecenijsko prijateljstvo zbog 100.000 evra, kako pišu mediji. Naime, Anin blizak rođak tvrdi da je aktuelna učesnica “Elite” uzimala pare od Aninih fanova, te da za sve to postoje dokazi.

Kako dalje saznajemo, svi oni koji su podržavali drugoplasiranu učesnicu “Zadruge 6” bili su zagrejani da Ćurčićevoj obezbede i krov nad glavom zbog svega što joj se izdešavalo sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Međutim, od toga nije bilo ništa jer je Kuma internacionale navodno pare uzimala za sebe.

– Ana ima sve dokaze, a kada se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru sa njom neću. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Otišao sam po Anine stvari, poklone i svih mogućih stvari koje je navodno dobila, nema od toga ništa – rekao je Anin brat Bane Đokić u emisji kod Dalile Dragojević, koja mu je postavila potpitanje:

– Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo?! – zaprepastila se voditeljka Dalila.

Đokić je, međutim, ostao samouveren pri svojim tvrdnjama.

srbija danas