Lakić otkrio da je savetovao Anu pred ulazak u “Zadrugu 6”, Kačavenda izneo njegove kontradiktnosti, a onda se Đedović umešao: Nije Zvezdan znao za njega, što bi Milena?!

6

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Nikoli Lakiću.

Za Aninog sina od ujaka Lakića: “Da li je on bio glavni savetnik Ani pred ulazak u Zadrugu” – glasilo je pitanje.

Ne, s moje strane je dobila par nekih uputa ili šta. Savetovao sam je da bude iskrena i otvorena, krivim putem je krenula i ispostavilo se da je pogrešila. Ja sam to od srca podržao i rekao da treba da iznese tu svoju priču, kada mi je rekla da se ne oseća dobro i rekao sam da naplati sve to i ispriča- rekao je Lakić.

Fascinantno je to što si izprva podržavao i davao joj savete, a onda činio sve u javnosti da je srozaš – rekao je Darko.

To je tako ispalo. Ja umem nekoga da pohvalim i podignem kada je u lošim trenucima…Žao mi je što nije bila ispred mene da joj u brk to kažem, ali mislim da je to bilo dobronamerno – rekao je Nikola.

Nemam pojma da su bili u kontaktu pred ulazak i da joj je delio savete, čujem prvi put. Ona ga meni nikada nije pomenula u životu – rekla je Kačavenda.

Da je istinita priča da su bili samo drugari, zašto ti ga ne bi pomenula – rekao je Darko.

S tim u vezi, njega nikada nije pomenula, čoveka ovde vidim prvi put, ne mogu da kažem ništa. Ja sam i ovde tek čula da je kontaktirala sa Karićima, pa sa Janjušem, to sve čujem prvi put – rekla je Kačavenda.

Nije ni Zvezdan znao da ona ima druga, šta ima Milena da zna. I ta deca su upoznala Nikolu Lakića, kako ne rekoše Zvezdanu za njega?! To su organizovani lažovi – rekao je Đedović.

Meni je bilo intresantno da je dotični izjavio da je upoznao Aninu majku, a za 24 godine samo nas četvoro je upoznalo njenu majku, one ne žive zajedno. Ja sam bila jedina koja je podržala priču, on je rekao da su bili u druženju i kontaktu tri meseca, pa sada kaže da je davao savete…Ana je Ani Radulović rekla u kombiju da sam joj ja najbolji prijatelj i da ne sumnja u mene – rekla je Milena.

Ljudi koji imaju privatnost ne moraju da polažu račune, kuma nije neko kome bi Ana polagala račune i pričala o našem odnosu, tako da ne mora da zna o našoj priči, da l’ bila ljubavna ili bilo kakva druga – rekao je Lakić.

Ovde si spreman da budeš džentlmen, što ja pozdravljam, ali kada pogledamo tvoje poruke i kuckanja, umeš da budeš slobodniji – rekao je Darko.

Razlika između mene i kume je to što ona radi ovo zarad novca – rekao je Lakić.

On je porodičan čovek koji me je pitao za “zlatnu ribicu”. Kada sam aminovala Anelin razgovor sa Stanijom, pa je dobacivao da sam promenila ploču…Ja sam videla klip, pa sam imala pravo na svoje mišljenje – rekao je Kačavenda.

pink.rs