Ivan optužuje Lakića za klevetu i demantuje ga u vezi svih suprotnosti: Tvrdim da sam bio sa Anom! (VIDEO)

2

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostla Ivana Marinkovića, predstavnika portala Pink.rs Darka Tanasijevića i predstavnicu sedme sile.

Tvoj jedan prijatelj ili poznanik si rekao da je bio intiman sa Anom Ćurčić, sad se ispostavilo da je reč o Nikoli Lakiću – rekla je Dušica.

To nije istina, krivi su Janjuš i Mića. Nisam pomenuo nijednog druga to, to je potpuna dezinformacija i tu je negde Lakić dočekao svojiih dvadeset sekundi da kaže da nije istna. Nisam pominjao jer nisam znao, Janjuš je to izmislio – rekao je Ivan.

Je l’ si znao da su se družili?* – pitala je Dušica

Lakić i ja se znamo dosta dugo, poslednje dve godine smo u fenomenalnim odnosima. Popili smo dve ili tr kafe, ali skoro svaki dan smo se čuli. On je pokušavao da uđe u Zadrugu i ja nemam ništa protiv toga, svako treba da zaradi svoj dinar. Ajde da se vratimo na to kako me je iskoristio. Moram da pomenem i Vendi koja mi je to govorila. Taj trenutak kad mu Darko kaže tu hipotetičku spekulaciju da sam ja rekao nešto, pametan čovek na Nikolinom mestu bi trebao da ostane pri tome da ja pričam šta hoću i da se on drži svoje priče, al je to otišlo predaleko i oskrnavio je moje ime i prezime kad je rijaliti u pitanju. On je meni lično rekao, a imam i tu glasovnu poruku da je bio intiman sa Anom. To mi je rekao tokom emisije Narod pita kad sam gostovao sa Anom i Zoricom. Posedujem poruke koje su obelodanjene a to je da želi da bude džentlmen i da se ne sazna. Zamisli Lakić kaže da meni treba marketing – rekao je Ivan.

Lakić je onda u tom smislu prevario Coku sa Anom? – pitala je Dušica

Ne nije. Siguran sam da Coka sve zna. Siguran sam da je on u dogovoru sa njom bio spreman da uradi bilo šta, a ono što ja znam je da je on bio sa Anom pre nego što je bio sa svojom sadašnjom ženom – rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku.

pink.rs