Horoskopski znak koji kad god popije, zove bivšu ljubav: da joj kuka da se kaje: UZMITE MU TELEFON PRIJE KAFANE

0

Društvo je izašlo u provod, redaju se ture, atmosfera se zahuktava, tu se negdje stvorila i muzika… Jedna pjesma, druga, treća…

I baš kad zabava dostigne vrhunac, jedna osoba iz ekipe kao da je u zemlju propala. Nalazite je u toaletu ili zabačenom uglu kako galami u telefon, objašnjavajući nekom kako ga/je voli, kako mu je žao, kako zna da je moglo bolje… Već je kasno da mu otimate mobilni, jer šteta je već napravljena.

Vrlo je vjerovatno da je ta osoba rođena između 21. maja i 20. juna u horoskopskom znaku Blizanaca. Iako su poznati po svojoj komunikativnosti i vedrom duhu, jedna od njihovih karakterističnih osobina može biti sklonost da se, kad popiju koju čašicu više, javljaju svojim bivšim ljubavima i izražavaju kajanje.

Blizanci su sentimentačni i često osjećaju nostalgiju za bivšim ljubavima i starim vezama. Kada su pod uticajem alkohola ili su opušteni u društvu prijatelja, njihova emotivna priroda može da ih podstakne da se prisjete starih ljubavi. U takvim trenucima, mogu imati strahovitu potrebu da se izvine za sve loše što su radili i izraze svoje potisnute emocije.

Međutim, važno je napomenuti da ovo ponašanje ne mora nužno da ukazuje da osjećaju duboku privrženost prema bivšim partnerima, već je često rezultat trenutnog emocionalnog stanja. Blizanci su skloni oscilacijama u emocijama, pa mogu imati promjenjive stavove prema prošlim vezama.

Dakle, zarakijaće se u kafani, pozvati bivšu ljubav i ispričati joj svoju verziju bajke, a sutra, kad se otrezne, praviće se kao da se ništa nije desilo. Čak i ako sretnu tu osobu na ulici, mahnuće joj, ali ništa više od toga. Naprosto, imali su nalet emocija, ispraznili se i otišli dalje.

Kako bi izbjegli eventualne komplikacije u takvim situacijama, Blizanci bi trebalo radije da porazgovaraju s prijateljima o svojim osjećanjima, umjesto da se direktno javljaju bivšim ljubavima. To će im pomoći da imaju bolju kontrolu nad svojim emocionalnim reakcijama i odnosima sa svojim bivšim partnerima. (Balkino.com)