Hana D (31) svedoči da je Vidovita Rabija njen lični čuvar sreće: Oslobodila me iz pakla „naručenih“ problema sa zavistima.

10

Negativne stvari u mome životu su se počele događati kada sam se prije sedam godina udala, a vrlo brzo rodila i prekrasnu djevojčicu. Suprug koji je u „početku braka“ bio savršen, s rođenjem djeteta počeo je biti nasilan i grub.

To je bilo neopisivo strašno, jer stvari koje je on radio nisu imale veze sa stvarnošću. Lupanje po kući i maltretiranja, raznorazna dobacivanja i uvrede biše nisam mogla podnijeti i jednostavno sam odlučila da se rastanemo.

Razvod sam veoma brzo dobila, ali mi nije bilo jasno kako je za dvije godine prelijepog braka sve palo u vodu. Ono što mi je bilo čudno jeste da je suprug pristao na razvod čim sam ja to spomenula. Imala sam osjećaj kao da mu je pao teret s leđa.

Okrenula stranicu

Promijenio se, pa mi je prva pomisao bila da ima ljubavnicu. Nažalost, bila sam u pravu. Odmah poslije razvoda otišao je s drugom. I ja sam okrenula stranicu i nastavila život dalje.
Ali, ono što me je pratilo bilesu učestale glavobolje. Nesanica i nedostatak energije. To nisam ozbiljno shvatila, sve dok nisam potpuno klonula.

Njegove dvije sestre, koje sam prihvatila kao svoje, jer sam ih poznavala duže, nego bivšeg supruga ostale su samnom u dobrim odnosima i nakon našeg razvoda. One su i za vrijeme braka i svih problema meni bile podrška i uvijek su bile na mojoj strani.

One su čak podržale i moju novu vezu sa mojim sadašnjim mužem, koji je prihvatio moju djevojčicu kao da je njegovo vlastito dijete. Ta nova sreća, nažalost, nije potrajala dugo.

Glavobolje i nesanice toliko su se pogoršasle da sam zatražila medicinsku pomoć. Ali od te pomoći nije bilo ništa; iz dana u dan sve mi je bilo gore. Nisam imala sreće ni sa trudnoćom. Sa novim suprugom željela sam dijete, ali uzalud. Svaki put kada bih zatrudnjela odmah bi mi se nešto dogodilo i ta trudnoća bi bila prekinuta. Naglo sam i smršala. Za pola godine sam izgubila petnaestak kilograma.

Moja prva komšinica je presudila i odigrala ključnu ulogu u pronalasku spasonosnog „lijeka“ za moju agoniju. Bukvakno me natjerala da stupim u kontakt sa iscjeliteljkom Rabijom.

Bolne slike

U našem prvom kontaktu, nakon što min je otvorila „zvijezdu“ i proučila neke Kur'anske molitve, ja sam počela nekontrolisano plakati. Suze su lile kao kiša, a kompletno tijelo je drhtalo.

Rabija mi je čitala moj život kao da ga je ona živjela. Redale su se užasne slike, koje je oživljavala iz minulih vremena, a na njih nisam obraćala pažnju. Znam da sam minulih godina pronalazila neobilne stvari na krevetu, ispod jastuka, u plakaru…
„Primala si i poklone, koji su bili sve, a samo ne dobronamjerni darovi – podsjećala me je Rabija i otvarala mi oči da su sestre moga bivšeg muža sihirom naručile moj pakao. One su me, zapravo, upoznale sa svojim bratom u namjeri da mi uzmu sav novac, kojeg je moj otac položio na moj račun kada sam postala punoljetna.

Napokon sam shvatila razlog zbog čega bivši muž nije želio dijete samnom, jer je on volio drugu. Sa mnom je bio na nagovor sestara, kako bi ostvarili svoj plan. To nije bila mala svota novca.

Uz veliku pomoć i podršlu Vidovite Rabije, njene duhovne tretmane i zaštitnu hamajliju, pogledala sam istini u oči i pobijedila „naručeni“ pakao. Nakon niza nađenih čudnih predmeta i svih nestanaka moje garderobe, a ponajviše moga donjeg veša, sve mi je bilo jasno.

Od Rabije sam dobila upute kako i na koji način se svega toga riješiti i ono što je najbitije – kako krenuti dalje. I pobijedila sam to zlo.

Najveću sreću sam doživjela prije tri mjeseca kada sam saznala da sam u drugom stanju. Moja trudnoća je sada uredna i znam da će biti sve u redu, jer konačno oko sebe imam prave prijatelje i čuvara moje lične sreće, a to je Rabijina hamajlija.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđena određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Balkino.com/MARKETING)