Goran Ivanišević tuži bivšu ženu Tatjanu i kćer Amber: “Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio”

5

Cilj mu je bivšoj supruzi oduzeti dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Ivanišević je postupak navodno pokrenuo i protiv kćeri Amber (20)

Ponoćni status proslavljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića šokirao je mnoge. Objavio je da od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Tjednik Nacional piše da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu.

Nacional navodi da je umirovljeni tenisač pokrenuo više postupaka. Cilj mu je bivšoj supruzi oduzeti dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Ivanišević je postupak navodno pokrenuo i protiv kćeri Amber (20). Traži polovicu stana koji joj je darovala majka Tatjana.

Ivanišević se oglasio na Instagramu sa sljedećim sadržajem:

“Ovako…onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran” napisao je pobjednik Wimbledona.

Goran Ivanišević je s Tatjanom Dragović, bivšom manekenkom dobio dvoje djece. Skupa su bili od 1998. godine, a vjenčali su se nakon rođenja djece 2009. daleko od očiju javnosti u američkom gradu San Pedro. Samo četiri godine kasnije su se razveli.

danas.hr