Dnevni horoskop za 27. oktobar 2023: BIK NEREALAN, ŠKORPIJA U DILEMI, JARAC POSTAJE LIDER

0

Pročitajte astro prognozu za petak, 27. oktobar 2023. godine:

Ovan
POSAO: Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrijebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV: Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubjedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

Bik
POSAO: Okolina primjećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rješenje kako biste pravilno riješili različite nesporazume.
LJUBAV: Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi u svom ponašanju ili djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Blizanci
POSAO: Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savjet.
LJUBAV: Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povrijedite nečija osjećanja.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Rak
POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspješnu saradnju. Postoje problemi koji zahtjevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promjenu poslovne klime.
LJUBAV: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Lav
POSAO: Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da provjerite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.
LJUBAV: Novi izlivi nježnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Djevica
POSAO: Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da slijedite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV: Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

Vaga
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima.
LJUBAV: Skloni ste pretjerivanju u ponašanju. Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumijevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

Škorpija
POSAO: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbjegavate razgovor sa poslovnim partnerima.
LJUBAV: Osjećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Strijelac
POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju.
LJUBAV: Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

Jarac
POSAO: Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrijebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namjere.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji djeluju. Izgovori vam nikako nisu potrebni ako želite stabilnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Vodolija:
POSAO: Osjećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV: Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nježnosti uvijek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Budite nježni, budite emotivni – ljubav će da cvjeta.
ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnja.

Ribe
POSAO: Djelujete vrlo energično u namjeri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rješenju.
LJUBAV: Pokušavate da razuvjerite voljenu ososobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osjećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro. (Balkino.com)