Dnevni horoskop za 25. oktobar 2023: BIK NA PREKRETNICI, VAGA SKLONA KRITIKAMA, STRIJELCU SE SMIJEŠI DOBITAK

0

Pročitajte astro prognozu za srijedu 25. oktobar 2023. godine:

OVAN
POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.
LJUBAV: Flertujete i dalje, a nemate uopšte predstavu o tome šta hoćete. Vješto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi.
ZDRAVLJE: Problem možete imati sa urinarnim putevima.

BIK
POSAO: Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mjestom. Dobro se odmorite za vikend, sljedeća sedmica će biti znatno teža nego ova.
LJUBAV: Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepovjerenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama.
ZDRAVLJE: Napetost.

BLIZANCI
POSAO: Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vrijeme da završite. Čućete prijatnu vijest od saradnika, pa podijelite radost sa njima.
LJUBAV: Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste!
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK
POSAO: Nemojte svoje planove dijeliti sa okruženjem jer može neko da vas preduhitri. Budite oprezni i posvetite se isključivo poslu. Na okolinu ne obraćajte pažnju!
LJUBAV: Opsjednuti ste osobom iz prošlosti ali nikako da shvatite da nije u pitanju ljubav već hir ili osveta. Pustite tu osobu na miru i posvetite se vašem životu.
ZDRAVLJE: Rekreacija će vam prijati.

LAV
POSAO: Očekujte krupne promjene o kojima se govori već neko vrijeme. Za vas će to predstavljati promjenu koja obećava bolju poslovnu situaciju.
LJUBAV: Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osjećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se!
ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA
POSAO: Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savjete koje dobijate.
LJUBAV: Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo.
ZDRAVLJE: Podložni ste alergijama.

VAGA
POSAO: Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmjerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati.
LJUBAV: Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite.
ZDRAVLJE: Prijaće vam lakša hrana.

ŠKORPIJA
POSAO: Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju.
LJUBAV: Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svjesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete.
ZDRAVLJE; Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC
POSAO: Neki bitan papir koji, koji već dugo očekujete, stići će. Moguć je i manji dobitak koji bi vam baš dobro došao u ovom trenutku.
LJUBAV: Imate potrebu sve da mijenjate u odnosu sa partnerom, a potrebno je samo da se odnos produbi. Približite se voljenom osobi.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima.

JARAC
POSAO: Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese.
LJUBAV: Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VODOLIJA
POSAO: Brinete da se ne ponove neke greške iz prošlosti i bićete preokupirani preispitivanjem. Nema potrebe da brinete.
LJUBAV: Uživate u osjećaju da ste nekome potrebni i ništa vam nije problem kada je voljena osoba u pitanju. To je prava ljubav.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

RIBE
POSAO: Želite nešto da promijenite i imate utisak da bi to bio pravi potez, međutim, uporno nailazite na prepreke.
LJUBAV: Ne razumijete se najbolje sa voljenom osobom i jedno drugo optužujete za neuspjeh. Morate spustiti loptu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede. (Balkino.com)