Dnevni horoskop za 23. oktobar 2023: Bik u zatvoru, Djevici vezane ruke, Jarac u pregovorima

0

Pročitajte astro prognozu za ponedjeljak, 23. oktobar 2023. godine: 

OVAN
Posao: Prevelik zalogaj ste zagrizli. Radite deset stvari u isto vrijeme, što pravi konfuziju vama i svima oko vas. Bolje je da napravite plan i da skidate jednu po jednu obavezu.
Ljubav: Povlačite se u svoj svijet. Partner primjećuje da je nešto čudno i očekuje razgovor. Ali vi uporno izbjegavate te teme.
Zdravlje: Problem sa zglobovima.

BIK
Posao: Raniji nesporazumi sa kolegama su prošlost, i stvari polako dolaze na svoje. Povod za svađe su bili nevažni detalji, ali vi ste se baš za to zakačili.
Ljubav: Pomalo ste stegnuti i zatvoreni. Nikom neće škoditi ako pokažete emocije.
Zdravlje: Problemi sa leđima.

BLIZANCI
Posao: Danas nećete toliko razmišljati o poslu, koliko ćete razmišljati o budućnosti. Nešto vam već neko vrijeme sputava kreativnost, i niste u svom elementu.
Ljubav: Partner nešto krije od vas, i vi to osjećate. To neće izaći na dobro ako ubrzo ne porazgovarate.
Zdravlje: Problem sa krvnim sudovima.

RAK
Posao: Razmišljate o tome kako da dođete brzo do novca. Nije u pitanju toliko velika količina, koliko vam je neophodni da pokrpite rupe. Dobra saradnja sa vatrenim znakom: Ovan, Strijelac ili Lav.
Ljubav: Postali ste ljubomorni, i znate šta to znači. Partner možda jeste dao povoda, ali ne toliko koliko ste vi to tragično shvatili.
Zdravlje: Problem u vratnom dijelu kičme.

LAV
Posao: Vaši poslovi već neko vrijeme idu uzlaznom putanjom. Raspoloženi ste za saradnju, razmišljate vizionarski, i to već sada daje rezultate.
Ljubav: Ako je između vas i partnera došlo do prepirke, nemojte da raspaljujete vatru. Malo se povucite i pričekajte da se stvari slegnu.
Zdravlje: Solidno.

DJEVICA
Posao: Ruke su vam prilično vezane. Ne možete da napravite funkcionalan plan rada zato što dosta zavisite od drugih. Budite strpljivi, to je kratkotrajno.
Ljubav: Ušli ste u jedan period kada ne radite dovoljno na sebi. Vrijeme je da promijenite nešto, napravite neku zanimljivu promjenu, pa ćete vidjeti kako će se to lijepo odraziti.
Zdravlje: Moguće glavobolje.

VAGA
Posao: Jedan Ovan bi mogao da vam prenese neku lijepu vijest. Za sve Vage koje rade u posredničkim poslovima ili se bave uslugama, ovo je početak dobrog perioda.
Ljubav: Imate dosta sreće u ljubavi, ponekad možda i nezasluženo. Jednostavno, plijenite prave osobe i isijavate energijom kojoj je teško odoljeti.
Zdravlje: Hronično ste umorni, potrebno vam je više odmora.

ŠKORPIJA
Posao: Ni sami ne znate kako ćete uspjeti da sredite hrpu obaveza koje konstantno pristižu. Najbolje je da napravite plan i jednu po jednu stvar skidate sa spiska.
Ljubav: Partner se čudno ponaša i to nije ostalo neprimijećeno. Vaša ljubomora može da bude kobna pa je bolje da odmah vidite o čemu se radi prije nego što se uživite u ulogu detektiva.
Zdravlje: Manjak energije.

STRIJELAC
Posao: Uspješan period je ispred onih Strijelaca koji se bave advokaturom ili posredovanjem u sklapanju poslova. Samo vi znate kada je trenutak da nešto otkrijete, a kada da prećutite.
Ljubav: Ponekad je dovoljan samo jedan vaš mali smiješak da se svijet oko vas promijeni. Oraspoložićete partnera, a slobodni Strijelci će danas biti neodoljivi.
Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

JARAC
Posao: Pregovori i samo pregovori. To vas čeka u narednom periodu. Neće toliko biti konkretnog posla. To će doći poslije, a zavisiće od toga kako završite pregovore.
Ljubav: Vaš partner je pod velikim pritiskom koji je sam sebi nametnuo. Razmišljate o tome kuda to vodi.
Zdravlje: Solidno.

VODOLIJA
Posao: Razmišljate o tome da se udružite sa jednim Ovnom ili Bikom. Oni su dobri u tome da ideje sprovedu u djelo. I da pritom bude i zarade.
Ljubav: Privlače vas jaki partneri. Emotivno stabilni i prodorni. Samo odmjerite dobro da li će imati vremena da se i vama posveti.
Zdravlje: Pripazite se povreda.

RIBE
Posao: Završavate jednu poslovnu epizodu koja je dosta dobro obećavala u početku. Ali neko se u tome nije snašao, a to niste vi. Razmišljajte o saradnji sa stabilnijom kolegama.
Ljubav: Privlače vas neko avanturističkog duha ko voli da putuje. Volite kada je neko otvoren, a u isto vrijeme pomalo mističan.
Zdravlje: Dobro. (Balkino.com)