Dnevni horoskop za 17. oktobar 2023: Blizanci traže pomoć, Lav odlaže obaveze, Strelac strog.

10

Pročitajte astro prognozu za utorak, 17. oktobar 2023. godine:

Ovan
POSAO: Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rješenja. Bolje je da ostanete u nečijoj sjenci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV: Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Bik
POSAO: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspjeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
LJUBAV: Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Blizanci
POSAO: Postoje situacije koje rješavate sa manje uspjeha nego Vaši saradnici, izbjegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Rak
POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste pretjerivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Lav
POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mjesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, prije nego sto progovorite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Djevica
POSAO: Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osjetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Vaga
POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem djelujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbjegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
LJUBAV: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Strijelac
POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promjeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV: Priželjkujete veću umjerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osjećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Jarac
POSAO: Imate utisak da Vaše riječi ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »ljepši dio« svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

Vodolija
POSAO: Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV: Osjećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE: Odlično.

Ribe
POSAO: Djelujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namjere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspjehom.
LJUBAV: Skloni ste pretjerivanju u svojim zahtjevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja mjerila i režim.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada. (Balkino.com)