Dnevni horoskop 22. oktobar 2023: Blizanci loše procenjuju, Djevica nervozna, Ribama rade iza leđa

1

Pročitajte astro prognozu za nedjelju, 22. oktobar 2023. godine:

Ovan
POSAO: Provjerite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška.
LJUBAV: Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.
ZDRAVLJE: Osjećate se umorno.

Bik
POSAO: Nemojte insistirati na tome da istaknete vaše mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, samo je potrebno da budete strpljivi.
LJUBAV: Ako ste slobodni, uživajte u pažnji osobe u znaku Djevice. Zauzeti neće imati previše uzbuđenja u ljubavi, uživajte u onome što imate.
ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci
POSAO: Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precjenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.
LJUBAV: Preosjetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osjećanja i nećete pogriješiti.
ZDRAVLJE: Glavobolja

Rak
POSAO: Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbjegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni i rezultati će doći.
LJUBAV: Osjećate da partner ima nešto da vam kaže. Dobro ste procjenili, samo još morate da ga navedete na razgovor i biće mnogo lakše kada se ispričate.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Lav
POSAO: Slijede vam velike poslovne promjene. Slobodno se upustite u to što namjeravate. Pratiće vas sreća i rezultati neće izostati, bar u dužem periodu.
LJUBAV: Na ljubavnom planu takođe sve funkcioniše savršeno. Odnos sa voljenom osobom je bolji nego ikada, blago li se vama.
ZDRAVLJE: Odlično.

Djevica
POSAO: Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Nemojte pokušavati da sve držite pod kontrolom. Nećete uspjeti.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Pustite je da vam se približi.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Vaga
POSAO: Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u dijelo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve vam polazi za rukom.
LJUBAV: Očekujete poziv od osobe u znaku Lava. On je sklon taktiziranju, ali ipak će pozvati jer neće moći da izdrži. Iskoristite tu šansu.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu.

Škorpija
POSAO: Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, što je za svaku pohvalu.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajne aspekte imaju i zauzeti. Uživajte u ovom kišnom danu.
ZDRAVLJE: Odlično.

Strijelac
POSAO: Što prije bi trebalo da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, radite ono što imate i što morate.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju ako do toga dođe.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.

Jarac
POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnih ugovora. Imaćete uspješan poslovni sastanak kojim ćete biti sasvim zadovoljni.
LJUBAV: Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste. Oni koji su sami danas bi trebalo da se druže sa pravim prijateljima.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija
POSAO: Preuzimate odgovornost za tuđe greške i propuste i vaša dobrota vas može skupo koštati. Imaćete priliv novca.
LJUBAV: Ako ste nedavno prekinuli neku emotivnu vezu, moguće je da je obnavite. Budite potpuno iskreni. Oni koji su u vezi danas neka očekuju lijep dan.
ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Ribe
POSAO: Stičete utisak da vam neko od saradnika nešto „smješta“ iza leđa. Može se reći da ste u pravu, ali ne reagujte još uvjek.
LJUBAV: Konačno ste spremni da krenete u potragu za novim partnerom. Imate šansu da upoznate nekoga ko je sličan vama.
ZDRAVLJE: Jačajte imunitet. (Balkino.com)

.