CAR PRIZNAO DA JE TRUDNOĆA NIKOLIĆEVE NAJVEĆA GREŠKA! Maja Marinković prošetala nove silikone pa pustila otrov!

1
Još jedno izdanje emisije Ami G šou je pred nama. No, ono što je daleko interesantnije jesu gosti koji ove sedmice treba da se pojave u pomenutoj emisiji.

Jedna od glavnih akterki je svakako i Maja Marinković, bivša zadrugarka koja je aktuelna bez obzira na činjenicu da nije još uvek kročila u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, “Elitu”. Naša ekipa portala SrbijaDanas se nalazi na licu mesta i porazgovarala je sa atraktivnom crnkom na sve aktuelne teme.

Car se nije pojavio na snimanju, a najavljen je. Da li se uplašio, kakav je tvoj stav?

– Videla sam da je najavljen kao gost. Ne čudi me što se nije pojavio jer on nema hrabrosti da se suoči sa mnom lice u lice. Nema argumente i ne može da ide protiv istine. Ja sam čista i drago mi je da sam im svima skinula maske. Nije mi ni žao verenice – trudnice, jer je govorila da je obmanuta. Pa ne treba ja da razmišljam o njoj, valjda zna ko joj je napravio dete. Odjednom je narkoman, nasilnik i sve to kada sam ja rekla. Šta ima da traži sa njim onda. Imali smo priliku da vidimo da je i prema meni bio agresivan. On je izjavio da mu je najveća kazna što je ona zatrudnela – započela je Maja.

Da li možemo da očekujemo tvoj ulazak u “Elitu” i kako komentarišeš Aneli i Janjuša?

– Vidim da pokušavaju da me oponašaju i da me se plaše. Imaju taj neki strah od mene, kopiraju moj fazon i govor, ali oni mene ne interesuju. Moraju da imaju svoj stav da bi nešto napravili u životu – bila je odsečna Maja.

srbija danas