“Anela reaguje na Jovanino priznanje i otkriva Janjuševa obećanja!” (VIDEO)

0

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru razgovarao sa Aneli Ahmić.

Da li si očekivala ovakav ishod sa Janjušem? – pitao je Darko

Osećala sam da će doći do ovoga. Ili će doći do ljubavi ili će otići niz vodu. Kod nas nije otišlo niz vodu, dva, tri dana komuniciramo normalno, malo me on i takne za rukicu pa stane kad smo Uroš i ja trenirali pa me dodirne, pa me gleda. Taj žar u njemu se nije ugasio. Ja imam emocije prema njemu i non stop se smejem. Ali mi oboje želimo da se maknemo jedno od drugog, smatramo da je najbolje da ne zlazimo u tu neku vezu – rekla je Aneli.

Čak si mu prebacila u pušionici i rekla si da ti smeta što se to sa njegove strane predstavlja kao da si sama nešto potencirala i tražila – rekao je Darko.

Da, a ja uopšte nisam tražila da uđemo u vezu. Ni ja ne želim tu vezu, ne želim te odnose da imam jer oboje imamo ćerke kući, ali naravno da bih volela da smo malo bliži ne misleći na te odnose. Ja itekako mogu bez odnosa, meni nije dokazivanje ljubavi kroz odnos, ali on je taj koji se ne bi mogao kontrolisati jer muškarci imaju veće se*sualne nagone. Opet ne mogu garantovati da ne bi došlo do toga da krenemo da se mazimo – rekla je Aneli.

On se naduri kao malo dete i digne nos, stari je to lisac sa forama i fazonima. On stvarno ne štedi komplimente na tvoj račun i izdiže te i ističe u odnosu na sve devojke u rijalitiju, a ti kad se posvađate kažeš da od tebe želi da napravi lošu – rekao je Darko.

U nekim situacijama to osetim jer je to njegov odbrambeni mehanizam. On čeka moje izlaganje pa da može da me posmatra i napadne – rekla je Aneli.

Da li veruješ Jovani Cvijanović? – pitao je Darko

Verujem jer su to priče koje liče na njega. Te reči su izrečene i to ruku stavljam u vatru. Ona njega ne zanima nego hoće da se poigrava, on voli da se žene okreću oko njega, a mene je to povredlo. Znam da nema emocije, ali nije lepo čuti to što joj je rekao. Jovana je malo priglupa, ali itekako igra za taj opstanak – rekla je Aneli.

Pričalo se o tome da li ti Mića puni glavu i ispira mozak u pabu. Zbog čega je Lepi Mića podigao Jovanu da ustane i kaže baš u trenutku kad se raspada tvoja i Janjuepva priča? – pitao je Darko

Okrivili su Mensur i Janjuš nešto Miću i rekli da mi on puni glavu i onda je on rekao da se ona digne i kaže. Treba da se postavi pitanje zašto je Jovana baš taj dan rekla to i ja sam je i pitala to. Ona kad je stala ja sam očekivala Darko, kontam šta je sad napravio. Ajde dobro dirao ju je. Rekla sam joj da to nije trebala da kaže, ali je trebala da kaže da sa mnom igra rijaliti i da ona treba da se strpi i ne nađe dečka. Zašto mene nije dirao po polnim organima i gurao m ruku u grudi – rekla je Aneli.

Čuo sam da si zapretila Urošu da ne zucne, šta ti je pričao iza kamera? Je l’ su obećanja? – pitao je Darko

Lepe neke stvari, obećanja, ali ne bih ti to govorila – rekla je Aneli.

Šta misliš o Lakićevoj priči sa Anom Ćurčić? – pitao je Darko

Njemu je sve rijaliti, on se hvata za Milenu, za mene, a boji se Mensura o kom nema lepo mišljenje. Jako je kvaran. On očima ne može da me vidi kao ni Bojana, Predsednik, Slađa Blinda, Milena iako smo sad korektne, mislim da me ne voli. Ima ih baš, Jovana isto – rekla je Aneli.

Detaljnije u nastavku.

pink.rs